Mcafee Secure
Laserpen online kopen - wereldwijde levering en 14 dagen gratis vervanging

Draagbare Desktop 130W Laser Graveermachine

  • Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Prijs:999,83 €
Kwantiteit: -
Productomschrijving

Productvoordelen
1) Ultrahoog vermogen: het uitgangsvermogen van de laser stijgt met de nieuwste generatie van vier 6W laserkoppelingstechnologie, kan 12-15 mm dik wolfraambord afsnijden, evenals het 8 mm dikke zwarte acrylbord met slechts één doorgang, en zelfs de 0,05 mm dikke roestvrijstalen plaat.
2) Zelfontwikkeld 32-bits moederbord: ingebouwde 256-bits kleurenschaal, voor een fijner graveerresultaat en een hoger contrasteffect. Nu zijn uw projecten niet langer alleen in het zwart!
3) Deze lasergraveermachine wordt geleverd met een verbeterde luchtondersteuningskit: de snijcapaciteit is aanzienlijk verbeterd en de snijnauwkeurigheid en kwaliteit zijn in aanzienlijke mate geoptimaliseerd.
4) Onze zelf ontwikkelde app voor mobiele telefoons is nu beschikbaar in de belangrijkste Android-applicatiemarkten en de Apple APP-winkel (de app kan worden gedownload door de QR-code uit de handleiding te scannen).
5) De beschermkap van panoramisch filterglas beschermt uw ogen perfect en filtert 97% van het ultraviolette licht. U hoeft geen veiligheidsbril te dragen; u kunt ook lasergravure bekijken.
6) De laser met vaste focus kan graveren zonder aanpassing van de brandpuntsafstand en het laservlekgebied is slechts 1/3 van het vlekgebied van andere gewone lasers. De gecomprimeerde plek zorgt voor hoge energie, goede stabiliteit en hoge precisie.
7) Het volledig aluminium geanodiseerde structuurontwerp maakt de machine duurzaam en verbetert de graveernauwkeurigheid. De gehele constructie is ontworpen voor snelle montage, die over het algemeen binnen 10-20 minuten kan worden voltooid.
8) Deze lasergraveerder is compatibel met verschillende software, zoals LaserGRBL en LightBurn. Het ondersteunt Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 / Mac OS. Het bestandsformaat ondersteunt NC, BMP, JPG, PNG, DXF, etc.
9) Er zijn schaallijnen op de X-as en Y-as, wat handig is om de lengte snel te meten. Het grote graveerinterval van 410 x 400 mm kan aan uw verschillende graveerbehoeften voldoen.
10) Verbeterde technologie voor compressiepuntkoppeling: het ultrafijne laserfocusgebied is teruggebracht tot 0,08 x 0,1 mm. De laser met hoge dichtheid kan gemakkelijk 25 mm dik hout en 30 mm dik zwart acryl snijden. Het kan spiegelroestvrij staal, metaal, keramiek en glas direct graveren. De graveersnelheid is 40% hoger dan bij het gewone model, wat vergelijkbaar kan zijn met het effect van de 150W CO2-lasergraveermachine.
11) Integrale schroefstang: deze machine gebruikt een geïntegreerde schroefstang in plaats van een gecombineerde koppeling. De stappenmotor en de schroefstang zijn geïntegreerd, waardoor de laserbeweging nauwkeuriger is en de koppeling duurzamer.
12) Deze lasergraveermachine heeft een terminalbedieningspaneel en ondersteunt offline graveren. U kunt altijd en overal graveren zonder beperkt te worden door de computer.
13) De sintertemperatuur van de laser is maximaal 2400 ℃.
14) Noodstopknop: als er zich een onverwachte situatie voordoet, stop de machine dan op elk moment zodat het snijwerk veilig is.
15) De windopvangkap kan de rook en het stof reinigen om de lens te beschermen en verzwakking van de laserenergie te voorkomen.

Specificaties
• Gravuregebied: 410 mm x 400 mm
• Machinevermogen: 130W
• Laservermogen: 20W
• Laserspot: 0,08x0,1 mm
• Lasergolflengte: 455 ± 5 nm
• Freessnelheid: 12000 mm/min
• Ingangsspanning: 100-240V 50-60HZ
• Interfaces aansluiten: USB, offline gebruik, APP
• Besturingssystemen: Windows, Mac OS, Linux
• Besturingssoftware: LaserGRBL en Lightburn
• Bestandstype: SVG, DXF, JPG, JPEG, PNG, BMP, TIF, CR2, enz.
• Focusmodus: vaste focus
• Certificeringen: CE, FCC, RoHS, FDA, PSE
• Graveermaterialen: acryl, leer, MDF, metaal, papier, plastic, triplex, rubber, hout

Laser Graveermachine

Desktop 130W Laser Graveermachine

Desktop Laser Graveermachine

Draagbare Laser Graveermachine

130W Laser Graveermachine

Notities
1) Installeer de laserbeschermkap wanneer u de lasergraveerder gebruikt. Als het niet is geïnstalleerd, moet u een veiligheidsbril dragen.
2) Raak de laserzender niet met uw hand aan, anders kunt u uw hand verbranden.
3) Vermijd een sterke impact op de machine.
4) Kinderen onder de 14 jaar mogen dit product niet gebruiken.
5) Deze lasergraveermachine kan niet rechtstreeks worden toegepast op een spiegelreflecterend object, wat de gebruiker kan verwonden of de laser kan verbranden.

Laser pointer promotieWie we zijn